Zoete witte en dessert wijn

Zoete witte en dessert wijn

Artikelen 10 tot 11 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 10 tot 11 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Zoete witte wijn

Zoete witte wijn is er in diverse varianten. Zo zijn er zoete witte wijnen die perfect geschikt zijn om te drinken als avondwijn en/of terraswijn en zijn er de bekende dessertwijnen. Druivensoorten waaruit witte wijnen met een zoet tintje voortkomen zijn de Muscat, Gewurztraminer, Riesling, Sémillon, Pinot Blanc en Hanepoot.

Zoete witte wijn en spijs

Mierzoete dessertwijnen zijn perfect te combineren bij chocolade, fruit desserts en diverse kazen. Dessertwijnen hebben vaak een kleinere inhoud omdat men hier veelal een enkel glaasje per persoon op een avond van drinkt en deze wijnen niet geschikt zijn om als borrelwijn of aperitief te drinken. Zoete witte wijnen en dessertwijnen passen ook perfect bij flensjes, pannenkoeken en poffertjes met stroop, appel en/of poedersuiker. Ook passen zoete witte wijnen goed bij een voorgerecht met paté, droge worst, gerookte ham, oude kaas, blauwe kaas of eendenlever. Kortom; zoete witte wijnen en dessertwijnen combineren perfect met zoet en hartig. De wat lichtzoete witte wijnen passen goed bij noten, olijven, feta en geitenkaas. De friszoete witte wijnen zijn formidabel om te drinken als aperitief of om in te zetten als huiswijn.

Zoete witte wijn kopen

Wijnpakkettenonline heeft al de zoete witte wijnen en dessertwijnen op een pagina gebundeld. Om overzicht te houden is bij de productomschrijving van de wijnen duidelijk vermeld of het om een dessertwijn of gewone zoete witte wijn gaat. Tevens is bij iedere wijn vermeld bij welke gerechten de wijn het beste gedronken kan worden. Bij Wijnpakkettenonline heeft u de mogelijkheid om zoete witte wijnen vanuit zowel de nieuwe als oude wijnwereld online te kopen tegen marktconforme prijzen.