Witte wijn

Witte wijn

Artikelen 1 tot 9 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Soorten witte wijn

Er zijn enorm veel verschillende witte wijnen te verkrijgen op de wijnmarkt. Hierin wordt vaak onderscheidt gemaakt tussen een droge en zoete witte wijn. Wijnpakkettenonline heeft de wijnkeuze in witte wijnen gevarieerder gemaakt door de consument de mogelijkheid te geven te kunnen filteren op droge, fruitige, kruidige, soepele en zoete witte wijn. In de linker kolom kunt u op een eenvoudige manier op zoek gaan naar uw favoriete witte wijn.

Druivensoorten witte wijn

De populairste druivensoorten van witte wijn zijn Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Verdejo en Grenache Blanc. Een witte wijn waarin diverse witte druivensoorten zijn gemixt, ook wel een blend wijn genoemd, zijn ook erg geliefd bij de echte wijnliefhebbers.

Witte wijn kopen

Wijnpakkettenonline gaat meerdere malen per jaar op wijnreis om vanuit heel de wijnwereld rechtsreeks wijn te importeren en geeft daarmee een garantie af dat u een dynamisch en veelzijdig assortiment aan witte wijnen voor zeer scherpe prijzen online kunt inkopen. Indien u behoefte heeft aan advies over welke witte wijn het beste bij u of iemand past kunt u van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur per email of telefonisch contact opnemen met een van onze wijnexperts. Zij helpen u graag de juiste witte wijn te selecteren voor het juiste moment.