Wijnwinkel


De wijnwinkel van Wijnpakkettenonline is gevestigd in Noord Brabant aan de rand van het centrum van Boxtel. Deze Boxtelse wijnhandel ligt naast de dorpen Schijndel, Oisterwijk, Oirschot, Sint Oedenrode en Sint Michielsgestel tussen de steden Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Naast de wijnwinkel zit een groot parkeerterrein met de mogelijkheid om gratis te parkeren. De wijnwinkel in makkelijk met de auto te bereiken en je zit snel weer op de snelweg richting Den Bosch, Eindhoven of Tilburg. 

Het assortiment bestaat uit meer dan 400 verschillende wijnen en wijnpakketten. Deze wijnen worden rechtstreeks geïmporteerd van wijnboeren uit de nieuwe en oude wijnwereld. Al de wijnen worden voorgeproefd door vakbekwame wijnkenners waardoor je in deze wijnwinkel gegarandeerd bent van kwaliteit. Deze wijnhandel is de wijnplek waar particulieren, horeca en bedrijven hun wijnen en wijnpakketten uitzoeken. Al de wijnsoorten zijn vertegenwoordigt, zo heb je de keus uit een breed arsenaal aan witte, rode, rosé, blauwe en biologische wijn. Ook zijn er veel bubbels zoals champagne, prosecco, cava en mousserende wijn in het assortiment opgenomen. 


Openingstijden wijnwinkel

Donderdag:   10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:   10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:   10.00 - 18.00 uur

Op afspraak buiten de openingstijden langskomen om op je gemak wijnen of wijnpakketten voor uw bedrijf uit te zoeken is ook mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op.


Adres

Breukelsestraat 12
5281 HD Boxtel
T: 0411-608881
E: info@wijnpakkettenonline.nl