Wijnkist bedrukken

Wijnkist bedrukken 


Wist u dat dat bij het gebruik van relatiegeschenken de herinnering van uw bedrijf ruim twee keer zo hoog is, dan bij een TV of radiocampagne?

Wij als jong en dynamisch bedrijf zouden ons graag aan u voorstellen. Wijnpakkettenonline is gespecialiseerd in het verzorgen van geschenken met hoogstaande wijn, prosecco en champagne. Kortom; producten en geschenken met  klasse waarmee u
een onuitwisbare indruk bij een ieder achterlaat.


Relatiegeschenken met wijn 

 Wijnpakkettenonline neemt al uw zorgen uit handen, van A tot Z verzorgen wij uw pakketten. Wij leveren de pakketten af op de door u opgegeven afleveradressen en data.

 Uitsluitend kwaliteitswijnen, prosecco en champagne die zijn voorgeproefd door vakbekwame wijnkenners. 

 Het is mogelijk uw wijnkist te personaliseren, door het te laten bedrukken met de bedrijfsnaam, logo en/of slogan van uw bedrijf of organisatie.  

 De pakketten worden naar uw wensen met bijbehorend budget samengesteld.  

 Laat uw relaties en/of collega’s weten waarom ze dit geschenk van u ontvangen door een persoonlijke boodschap aan uw geschenk toe te voegen. 

Kortom; Argumenten genoeg om uw wijnkist te laten bedrukken. Het is mogelijk uw wijnkist full color te laten bedrukken, vanwege het prijstechnische aspect is dit interessant vanaf 20 wijnkisten. Afhankelijk van de grootte en aantallen van de kisten kunnen wij u een voorstel op maat doen. Mocht u meer informatie willen schroom dan niet contact met ons op te nemen, onze klantenservice verwelkomt u graag!


Proost,

Wijnpakkettenonline
I:         www.wijnpakkettenonline.nl
E:        info@wijnpakkettenonline.nl
T:        0612236138

Breukelsestraat 12A, 5281 HD Boxtel ― KVK nr. 55193862