Wijnfleshouder - Wijnglashouder

Wijnfleshouder - Wijnglashouder hout

 

Tot stand komen wijnfleshouder van hout

Vanuit de horeca kregen wij regelmatig feedback dat de wijn op een saaie manier werd gepresenteerd. Om hierop in te spelen hebben wij een meubelmaker in de arm genomen die een aantal ideeën heeft ontworpen om wijn op een leuke en warme manier te presenteren. Uiteindelijk is het het onderstaande ontwerp geworden wat zowel wijnglashouder als wijnfleshouder genoemd kan worden. Zoals u ziet presenteert het uiteindelijke ontwerp zowel de wijnglazen als de wijnfles.

Wijnfleshouder Wijnglashouder

Materiaal wijnglashouder

De wijnglashouder is gemaakt van eikenhout. De sleuven waarin de glazen zitten zijn dusdanig gemaakt zodat de wijnglazen er niet uit kunnen glijden. Het eikenhout is in de wax gezet waardoor het deze donkerbruine gemoedelijke kleur heeft gekregen. Al de door ons aangeboden wijnfleshouders zijn met de hand gemaakt. Wij geven u de garantie dat deze wijnfleshouder minimaal 20 jaar meegaat.

 

Voor welke gelegenheid deze wijnfleshouder?

Deze unieke wijnfleshouder die u nergens anders in Nederland kunt bestellen is een mooi product om in de horeca wijnen en wijnglazen te presenteren. Ook is het perfect geschikt om bij u op de eettafel of aanrecht te zetten. Tevens is het een mooi product om als geschenk weg te geven. De wijnfleshouder kunt u combineren met een van onze thema kaartjes welke u kunt toevoegen aan uw bestelling. Laat iemand weten waarom hij of zij dit geschenk van u ontvangt!

 

Aantallen en levertijd wijnglas houder

Indien u de wijnglas houder op werkdagen voor 17.00 uur besteld, kunnen wij deze de volgende dag nog bezorgen. Als het om grote aantallen gaat (meer dan 250 stuks) kunt u altijd even per email contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt als u deze wijnfleshouder wilt combineren met andere producten die wij aanbieden op onze website. Wij stellen dan in overleg met u, wijnpakketten op maat samen die binnen uw budget passen.