The Green Wine Company

The Green Wine Company is een wijnhuis uit Spanje. De wijnpassie druipt er vanaf bij de wijnboeren die op dit erf werkzaam zijn. Door een optimaal ecosysteem in de wijngaarden te bewerkstelligen heeft deze wijnproducent het voor elkaar gekregen om overheerlijke biologische wijnen te produceren.

Een wijn is biologisch wanneer er aan een aantal geschetste voorwaarden wordt voldaan die in het teken staan om het milieu zo goed mogelijk te behandelen. Biologische wijnen herken je aan het keurmerk EKO of Ecologisch. Deze wijnen kunnen voortkomen uit de gehele wijnwereld. Het is bijvoorbeeld niet zo dat Biologische wijnen uitsluitend uit Europa komen. De onderstaande wijnen zijn allemaal gecertificeerd met het EKO keurmerk.   

Green Wine Company wijnen kopen 

Wijnpakkettenonline is Wijnpartner van dit mooie wijnhuis. Hieronder treft u het assortiment aan van de Green wijnen voor de scherpste prijzen!                                                                                                                

The Green Wine Company Rosé  

                   The Green Wine Company Airen

                    Sauvignon Blanc Verdejo 

                            The Green Wine Company 

                       Tempranillo  

     Green Wine Company Rosé                         The Green Wine Company Airen Sauvignon                                     The Green Wine Company Tempranillo
  € 5,50               € 5,50                        € 5,50