Simonsvlei Lifestyle

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Wijnhuis Simonsvlei

De naam Simonsvlei komt van de oprichter van de Zuid-Afrikaanse wijnsector, de Nederlander Simon van der Stel. Simon van der Stel was de gouverneur van de Kaap tijdens de 17e eeuw. Deze vooruitziende man selecteerde de unieke locatie in Paarl, omdat hij al snel genoeg besefte dat het gebied over een koel microklimaat beschikte waardoor het ideaal was voor de productie van kwaliteitsdruiven. Het wijnhuis Simonsvlei kan in ideale omstandigheden heerlijke kwaliteitswijnen produceren.

Simonsvlei Lifestyle wijnen

Simonsvlei heeft een rode en witte wijnvariant. Simonsvlei Lifestyle Chenin Blanc is voor 65% gemaakt van Chenin Blanc en voor 35% van Colombar. De druiven worden ontpit en gemalen. Gisting in roestvrije stalen vaten gedurende 5 tot 10 dagen. Aan het einde van de gisting, worden de wijnen gemengd, gestabiliseerd en gefilterd voor het bottelen. Ronde en fruitige wijn met guave, perziken en abrikoos aroma's. Heerlijk met salades, gegrilde of gebakken vis, of uw favoriete kaas en stokbrood. Een gemakkelijke wijn om onmiddellijk te drinken. Simonsvlei Lifestyle Klassiek Rood is een mix van diverse rode druivensoorten. Heeft een intens rode kleur. Aroma's van rijp rood fruit met hinten van chocolade en amandelen. Een droge rode wijn, rond en soepel, zonder houtrijping. Lekker bij zowel rood als wit vlees, of om zomaar te drinken als avondwijn.

Simonsvlei Lifestyle wijn kopen

Wijnpakkettenonline is wijnpartner van Simonsvlei en heeft daarom altijd de lifestyle Chenin Blanc en Klassiek Rood op voorraad. Doordat de wijnen rechtstreeks uit Zuid Afrika worden verscheept koopt u de wijnen van Simonsvlei tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u advies nodig hebben over Zuid Afrikaanse wijnen dan kunt u altijd bellen of e-mailen met de klantenservice van Wijnpakkettenonline.