Rode wijn

Rode wijn

Artikelen 1 tot 9 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Rode wijn kopen

Jaarlijks wordt Wijnpakkettenonline gescreend door de door de consumentenbond aanbevolen stichting webshop keurmerk. Door te voldoen aan de door de Stichting Webshop Keurmerk gestelde eisen garandeert Wijnpakkettenonline dat u veilig, eenvoudig en snel uw rode wijnen online kunt kopen.

Druivensoorten rode wijn

De populairste druivensoorten onder de rode wijnen zijn Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Malbec en Syrah. Deze druivensoorten genieten de meeste bekendheid wat niet wil zeggen dat andere blauwe druivensoorten geen lekkere rode wijnen kunnen voortbrengen. De inkopers van Wijnpakkettenonline gaan meerdere malen per jaar op wijnavontuur naar de oude en nieuwe wijnwereld, op zoek naar de neusjes van de zalm onder de rode wijnen. Jaarlijks weet Wijnpakkettenonline de consument te verrassen met een variërend en kwalitatief hoogstaand assortiment aan rode wijnen uit zowel de nieuwe als oude wijnwereld.

Rode wijn en spijs

Soepele op het fruit gemaakte rode wijnen zijn perfect om te drinken als borrelwijn. De wat zwaardere rode wijnen zijn goed te combineren met rood vlees zoals bijvoorbeeld biefstuk, lamsvlees, entrecote, tournedos en ossenhaas. Wijnpakkettenonline helpt u de juiste rode wijn bij het juiste gerecht te selecteren. Bij al de proefnotities van de rode wijnen staat bij welke gerechten de wijn passend is. Een tip die wij daarbij kunnen geven is dat zodra u een saus bij een stuk rood vlees gaat serveren u met de geselecteerde saus rekening moet houden bij uw wijnkeuze. Indien u vragen heeft over het selecteren van de juiste rode wijn bij een bepaald gerecht kunt u altijd contact met ons opnemen. De wijnexperts van Wijnpakkettenonline adviseren u graag.