Origineel Kerstpakket

Collectie kerstpakketten
Origineel kerstpakket met wijn 

 

Onze collectie kerstpakketten voor 2014 is eindelijk rond. Wij hebben ervoor gekozen onze wijnpakketten uit te breiden om onze klanten meer keus en variatie aan te bieden. Om een origineel kerstpakket samen te stellen hebben wij een lange zoektocht ondergaan. Ons streven was om producten van hoogstaande kwaliteit in te kopen die perfect matchen met wijn. Dit is naar onze mening perfect gelukt. De producten die zijn aangekocht tillen onze kerstpakketten naar een hoger plan. Wij hebben al veel leuke reacties gehad van onze vaste klanten die jaarlijks kerstpakketten met wijn bij ons afnemen. Door de massa die wij hebben ingekocht weten wij voor de consumenten en bedrijven een goede prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden.

Origineel kerstpakketKerstpakket op maat

 

Orgineel kerstpakket

Naast de harde eis dat we hoogstaande producten moesten aanschaffen was de tweede harde eis dat we een origineel kerstpakket zouden samenstellen met producten waar mensen in het alledaagse leven iets aan hebben. Kortom; geen voedsel of frummel  dat verdwijnt in de prullenbak. Maar producten waar men iets aan heeft en wat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Formidabel producten

Naast de formidabele wijnen die in onze pakketten zitten, zijn de kerstpakketten uitgebreid met hoogstaande prosecco, champagne, waxinelichthouders, rustieke kaarsen, waxinelichtjes, wijnopeners en kaasplankjes.

Garantie

Wij geven u de garantie dat al de producten die u aantreft in onze wijnpakketten van een zeer hoogstaande kwaliteit zijn en dat uw relaties of personeel hier nog jaren plezier van hebben. Al de wijnen zijn voorgeproefd en geselecteerd door vakbekwame wijnkenners. De waxinelichthouders zijn van kristal, de kaarsen komen van Bolsius en het kaasplankje is met de hand gemaakt en in de wax en olie gezet zodat het tegen alle voedselwaren bestemd is. 

 

Origineel kerstpakketten op maat

Ziet u op onze site een aantal producten die u graag in uw origineel kerstpakket wilt hebben maar is hier geen totaalpakket van? Neem dan gerust contact met ons op, wij stellen dan in overleg met u uw origineel kerstpakket op maat samen. Hierbij denken wij altijd mee met uw budget. De totale collectie wijnpakketten bekijken?