Las Rocas

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Wijnhuis Las Rocas

De druiven die gebruikt worden door wijnhuis Las Rocas zijn afkomstig van de Chileense Colchagua Valley, het klimaat in dit gebergte is gematigd. De hedendaagse wijnen uit Chili kenmerken zich door het vele rijpe fruit dat hierin aanwezig is. De wijnen van wijnhuis Las Rocas zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze heerlijke soepele wijnen beschikken over al de facetten waarom een Chileense wijnliefhebber vandaag de dag vraagt. Op het fruit gemaakte wijnen tegen betaalbare prijzen.

Las Rocas wijn

Las Rocas wijnen zijn gemaakt voor het alledaags drinkplezier. De soorten verschillen in smaak en druivensoort. De Las Rocas Sauvignon Blanc heeft een mooie lichtgele kleur. Beschikt over aroma's van witte bessen (kruisbes) en ananas. Kortom een frisse wijn met een mooie zuurbalans. De Las Rocas Chardonnay heeft een licht goudgele kleur. Is fris in de neus met een hint van banaan en ananas. Kortom een rond en evenwichtige wijn met een smaak van witte perziken. Heerlijk bij gegrilde vis. De Las Rocas Cabernet Sauvignon heeft een robijnrode kleur. In de neus fruitige aroma's van cassis en krieken. Kortom een rijke, volle wijn met smaken van rijpe zwarte bessen en donkere krieken.

Las Rocas wijn kopen

Wijnpakkettenonline is de wijnpartner van wijnhuis Las Rocas en importeert deze wijnen rechtstreeks vanuit Chili. Door wijnen rechtsreeks vanuit de hele wijnwereld te importeren garanderen wij de consument kwaliteitswijnen voor scherpte prijzen. Constant is Wijnpakkettenonline op zoek naar nieuwe speciale wijnen uit Chili waardoor Wijnpakkettenonline u blijft verrassen.