Fles wijn bezorgen

Verras iemand door een goede fles wijn te laten bezorgen. Wijnpakkettenonline is de beste binnen Nederland op het gebied van wijn bezorgen. Waarom? Dat leggen wij hieronder graag aan u uit. 

Rechtstreeks geïmporteerd van de wijnboeren --> Wij garanderen u de scherpste prijzen!
Het gros van de wijnen die wij aanbieden worden rechtstreeks geïmporteerd vanaf de wijnboeren. Doordat wij bij de bron van het wijnproduct onze wijnen inkopen weten wij scherpe prijzen te bieden. Jaarlijks gaan wij langs bij onze wijnboeren om de nieuwe oogst te proeven om vervolgens de lekkerste wijnen te importeren. Onze vinologen weten het ieder jaar weer voor elkaar te krijgen topwijnen hierheen te halen waardoor u de beste wijnen door ons kunt laten versturen


Voorgeproefd en geselecteerd door onze vakbekwame wijnkenners
Alle wijnen die zijn aangekocht worden voorgeproefd en geselecteerd door onze vakbekwame wijnkenners. Onze wijnkenners volgen jaarlijks pittige wijncursussen om ervoor te zorgen dat de wijnkennis op peil blijft en Wijnpakkettenonline op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de wijnwereld. Hierdoor heeft u de garantie ten allen tijde een goede fles wijn weg te geven aan uw familie, relaties of partner.


Personaliseer uw wijngeschenk
Sinds april 2014 is het mogelijk een kaartje aan uw bestelling toe te voegen. U heeft de keuze een thema te selecteren waarop u uw persoonlijke boodschap kunt schrijven waarvoor iemand van u een wijngeschenk ontvangt. Ook kunt u een eigen document uploaden wat u zelf heeft ontworpen en deze vervolgens toevoegen aan uw bestelling, Wij printen deze op dik A4 papier voor u uit en voegen deze vervolgens toe aan uw wijncadeau.

Fles wijn bezorgen

Variatie bij een fles wijn bezorgen
Wij beiden u enorm veel keus op het gebied van een fles wijn bezorgen en hebben voor ieder wat wils. U kunt ervoor kiezen de wijnen los te versturen, in een mooi houten wijnkistje, een geschenkdoos of met een van onze accessoires zoals de wijnglashouder. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande prosecco, champagne en mousserende wijnen. Net als bij onze wijnen doen wij hiervoor rechtstreeks zaken met de beste prosecco en champagnehuizen uit diverse landen.