Esprit de Grassette Wijn

 

De Esprit de Grassette wijnen worden gemaakt door de bekende wijnmaker Paul Mas. Esprit de Grassette wijn is afkomstig uit de Languedoc. Al Jarenlang zijn wij vertrouwd wijnpartner van Domaine Paul Mas en importeren wij al zijn wijnen rechtstreeks vanuit Frankrijk. Dit om tussenhandel uit te schakelen zodat wij voor de particulieren en horeca consumenten de scherpste prijs kunnen garanderen in Nederland. Wij vertegenwoordigen de complete Paul Mas lijn.

Esprit de Grassette Rosé
Een blend van Grenache, Cinsault en Syrah. Een combinatie van de oude en nieuwe stijl van wijnmaken. Een lekker fruitige Rosé wijn die perfect in balans is. Lichte zwarte kersen in de neus en mond. 

Esprit de Grassette Blanc
Een blend van Terret Blanc, Ugni Blanc, Vermentino en Grenache Blanc. Fruitige frisse witte wijn die perfect in balans is. In de neus en mond tropisch fruit en lichte honingtonen.

Esprit de Grassette Rouge
Een blend van Grenache, Carignan, Syrah en Merlot. Goed in balans, ook hier is de stijl van oude en nieuwe wijnproductie gemixt. In de neus en mond frambozen en licht bloemig. Kortom;  een fruitige zeer gangbare soepele rode wijn.