Droge witte wijn

Droge witte wijn

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Droge witte wijn

Droge witte wijn is de meest gedronken wijn onder de witte wijnen. Om het voor de consument overzichtelijk te houden wordt er bij witte wijnen onderscheidt gemaakt tussen droge en zoete witte wijn. Afhankelijk van het totale vinificatieproces dat is toegepast en van welke druivensoorten de witte wijn is gemaakt wordt bepaald of een wijn droog of zoet smaakt. Een andere factor die meespeelt is of een wijn houtlagering heeft gehad.

Soorten droge witte wijn

Termen als frisse, fruitige, kruidige, volle en ronde witte wijn worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Een droge witte wijn kan ook fruitig, kruidig, fris, vol of rond zijn. Bij al de wijnbeschrijvingen  van Wijnpakkettenonline is daarom duidelijk beschreven over welke kenmerken een droge witte wijn beschikt.

Droge witte wijn kopen

Wanneer u van plan bent droge witte wijn online te gaan kopen kunt u het beste gebruik maken van onze wijnfilter op de witte wijn pagina. Zo filtert u eenvoudig en snel naar de droge witte wijn die het beste bij u en binnen uw budget past. Mocht u behoefte aan advies hebben bij het kopen van droge witte wijn dan kunt u altijd per email of telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Wijnpakkettenonline.