Dreamline Wijn

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Dreamline Wijn

 

Dreamline Sparkling Wine is sinds kort gelanceerd. Wij kwamen deze mousserende wijn tegen op de Dranken en Pakket Expo en waren direct enthousiast. Bij het schudden van deze wijn ontstaat er een special metaal effect doordat er zilver of goud door de fles golft. Wanneer u ermee schudt blijft het bewegen.

Qua presentatie zag deze mousserende witte wijn er perfect uit, nu de smaak nog. Na het proeven waren wij ook hierover direct enthousiast en hebben we besloten de Sparkling GlaciarFortune, Vulcano, Purple en Rose wijn in ons assortiment op te nemen.

Zowel de Glaciar als Fortune lijn is fris van smaak doordat het over citrustonen en witte bloemen beschikt. Het is een lichtzoete mousserende wijn die beschikt over evenwichtige zuren. Het geeft een mooie bubbel in het glas die stevig blijft mousseren. Een unieke schuimwijn die telkens in beweging is.         

Dreamline Wijn is de wereld aan het veroveren en wint dagelijks terrein qua populariteit. Wij verwachten dat deze mousserende wijn het bubbeldrankje van 2018 gaat worden. Wacht daarom niet te lang en verras uw relaties, kennis, vriend of partner met de bubbelende smaaksensatie. Dreamline Sparkling Wijn is een feest in de mond, fles en het glas.

Logo Dreamline wine