Bodega Copaboca

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Bodega Copaboca

Bodega Copaboca ligt in Torrecilla de la Abadesa naarbij Valladolid, aan de oevers van de rivier Duero. Dit fantastisch wijnhuis maakt onderdeel uit van de DO Rueda. Ze hebben totaal 135 hectare wijngaarden die behoren tot het Vega-Duero natuurpark van Castronuño Riberas. Dankzij de biologische vinificatiemethode die worden toegepast zijn al de wijnen op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Kwaliteit en innovatie beschrijven hun wijnen.

De natuur staat centraal bij Bodega Copaboca

Bodega Copaboca voelt zichtzelf bevoorrecht in wat ze doen. Ze willen de wereld laten zien dat er op een milieuvriendelijke manier zogeheten groene topwijnen kunnen worden geproduceerd. Altijd kijken zij eerst naar de natuurlijk voordat er een beslissing wordt genomen. 2% Van hun winst wordt gedoneerd aan verenigingen en vrijwilligerswerk die zich inzetten en betrokken zijn voor het in stand houden van natuurlijke gebieden.

Medailles

Dat dit wijnhuis goed bezig is en flink aan de weg timmert is de wijnwereld niet ontgaan. Het heeft de afgelopen jaren meerdere medailles en onderscheidingen ontvangen die wereldwijd erkend zijn voor hun wijnen en productieproces.