Biologisch

Biologisch

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Biologische wijn

De populariteit van biologische wijnen is alsmaar aan het toenemen. Dit komt omdat de hedendaagse consument een steeds meer ecologische denkwijze krijgt waardoor er bewuster wijn wordt ingekocht. Een biologische wijn, ook wel biowijn genoemd, is biologisch wanneer de druiven op biologische wijze geteeld zijn. Dit houdt in dat de wijnboeren geen kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen gebruiken op hun wijngaarden.

Biologische wijn herkennen

Biologische wijn kunt u onder andere herkennen aan het door de EU goedgekeurde EKO keurmerk. Ook is een biowijn te herkennen aan namen als fairtrade, organic, biologique en orgánico die op het etiket van de wijnfles staan afhankelijk van het land waarin de wijn is geproduceerd.

Biologische wijn kopen

Waarom zou u een biologische wijn kopen? Biowijnen zijn tegenwoordig qua prijs concurrerend aan niet biologische wijnen. Met het oog op de toekomst is het kopen van biologische wijnen een verstandige en milieubewuste keuze. Bij Wijnpakkettenonline koopt u een biowijn al vanaf € 4,75. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werkt Wijnpakkettenonline op een volledig digitale wijze waardoor u de garantie heeft dat u op een milieuvriendelijke en betrouwbare manier online uw biologische wijn kunt bestellen.